Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Bear the Madness

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

Wonderland is een fantastische plek waar niets is wat het lijkt. Alles is er constant in beweging, maar toch lijkt niets te veranderen. Iedereen heeft dan ook een eigen interpretatie van deze mystieke wereld. Onze versie mag er op het eerste zicht heel schattig uitzien, maar laat je niet misleiden. Het gevaar schuilt in elke hoek!
Een nieuw Kwaad terroriseert het land en daagt jou uit een spel te spelen. Winnen levert je opnieuw je vrijheid op, verliezen maakt je tot zijn slaaf. Door misleiding en bedrog lijkt de overwinning onhaalbaar, maar zeker niet onmogelijk.